Petrus Læstadius ny vice vd på Swedish Medtech

Petrus Læstadius börjar i augusti som vice vd på branschorganisationen Swedish Medtech.

 

Petrus Laestadius MM

Foto: MedTech Magazine

 

Petrus kommer närmast från Adolesco AB, där han ansvarat för försäljning och marknadsföring av CardiotomTM och NeurotomTM

 

Dessförinnan tillbringade Petrus 19 år på Johnson & Johnson, där han var chef för flera affärsområden och ansvarig för Sales Force Effectiveness. Han satt också i styrelsen för Swedish Medtech från 2006 till 2010, senast som vice ordförande.

 

- Det ska bli otroligt roligt och stimulerande att vara med och företräda den bransch som jag arbetat för i hela mitt yrkesliv. Medtech är en fantastisk bransch vars företag förbättrar människors liv varje dag. Våra medlemsföretag bidrar till att göra vården både säkrare för patienterna och mer resurseffektiv. Dessutom är vi en väldigt kunskapsintensiv och innovationsdriven bransch med stark tillväxt som kommer att anställa många välutbildade unga framöver, säger Petrus Læstadius.

 

- Vi är mycket glada att ha rekryterat Petrus till vår organisation! Jag ser att han genom sin långa och breda erfarenhet i branschen kommer att vara ett värdefullt tillskott till vår verksamhet, säger Anna Lefevre Skjöldebrand, vd Swedish Medtech.

 

För mer information kontakta:

 

Anna Lefevre Skjöldebrand, vd, Swedish Medtech

als (at) swedishmedtech.se, tfn 076-538 46 06

 

Mia Engman Hyrén, informationsansvarig, Swedish Medtech

meh (at) swedishmedtech.se tfn 076-538 46 05


 

Twittrat

Anna L Skjöldebrand, 24 apr, 12:28 "Fd statsminister Göran Persson, Carl Bennet och Torbjörn Kronander talar på Swedish Medtechs årsmöteskonferens den 14 maj!"

Till våra twitterflöden

MyNewsDesk

  • Mawell engagerat i arbetet med Sammanhållen Vaccinationsinformation
    Grå pil07 april 2014
  • Oslo Universitetssjukhus HF väljer Mawell Picsara
    Grå pil07 april 2014
  • Grönland har nu infört Cambio COSMIC
    Grå pil07 april 2014
Se fler pressmeddelanden...