Upphandlingskonferensen

UK Logga till Upphandlingskonferensen - KLAR

Nu planerar vi för fullt för att genomföra delar av programmet digitalt den 11 mars 2021. 
Håll utkik för mer information!

Sedan år 1998 har Upphandlingskonferensen genomförts var 18:e månad i samarbete av LfU, Swedish Medtech och Nätverket för Materialkonsulenter samt vid majoriteten av tillfällena även Lfmt. Genom den dialog som uppstår när personer möts i ett informellt sammanhang har vi tillsammans byggt upp en miljö som präglas av inspiration, ökad kunskap och fokus på problemlösning. Det är fantastiskt vad vi gemensamt har åstadkommit!

Utifrån den situation som världen nu befinner sig i sköts Upphandlingskonferensen som var planerad till mars 2020 på framtiden. När det är möjligt kommer Upphandlingskonferensen att komma tillbaka. Men fram till dess önskar vi alla att på bästa möjliga sätt använder dialog med varandra för att bidra till att lösa utmaningarna som svensk vård och omsorg står inför. 

Har du frågor kring konferensen går det bra att kontakta Louise Reuterhagen

Upphandlingskonferensen är ett samarbete mellan Landstingsnätverket för Upphandling (LfU), Nätverket för Materialkonsulenterna samt branschorganisationen Swedish Medtech.

UK Arrangörernas loggor högupplöst

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.