Upphandlingskonferensen

UK Logga till Upphandlingskonferensen - KLARTEMA Upphandling, MDR och Spårbarhet 
Datum: 14 april 2021

Upphandlingskonferensen är tillbaka! En klassiker men i nytt anpassat format. Pandemin har påverkat oss alla och på olika sätt fått oss att ändra beteenden. Men en sak som inte förändrats är vikten av dialog som nyckel för att hantera utmaningar. En kommande utmaning, frikopplad från pågående pandemi, som vi gemensamt behöver möta är MDR (Medical Device Regulation).

Den medicintekniska förordningen börjar gälla fullt ut i maj 2021 och kommer att påverka inte bara medicintekniska företag utan även upphandlande myndigheter, vård och patienter. Vi vill öka kunskapen kring innebörden av regelverket, lyfta fram de möjligheter som skapas och belysa potentiellt negativa effekter samt hur de kan hanteras. Självklart vill vi också ge er möjlighet att ställa frågor – vad vore Upphandlingskonferensen utan dialog! 

PRAKTISK INFORMATION

Datum: 14 april 2021
Tid: kl.9:00 – 12:00
Plats: Digitalt via länk
Anmälan och program: Läs mer och boka din plats via kalendariet till höger >>

Har du frågor kring konferensen går det bra att kontakta Louise Reuterhagen

Upphandlingskonferensen är ett samarbete mellan Ledningsnätverket för regionernas Upphandling (LfU), Nätverket för Materialkonsulenterna samt branschorganisationen Swedish Medtech. Genom den dialog som uppstår när personer möts i ett informellt sammanhang har vi tillsammans byggt upp en miljö som präglas av inspiration, ökad kunskap och fokus på problemlösning. Det är fantastiskt vad vi gemensamt har åstadkommit!

UK loggor arrangörer

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.