Regulatory Summit

2018 väckte vi liv i vår regulatoriska konferens igen och intresset för ämnet fortsätter att växa för varje år. Vi ber er att notera den 18 mars 2021 i era kalendrar!

Konferensen kommer att ske digitalt och planen är en gemensam livesänd förmiddag och en eftermiddag med ett antal olika seminarier, där du själv väljer vad och när du lyssnar. Dessa seminarier kommer du som deltagare kunna ta del av under en tidsperiod. 

Planeringen är i full gång och flera programpunkter är klara. Vi hoppas inom kort kunna publicera ett program. Läkemedelsverket är liksom tidigare del i programkommittén och kommer att delta under flera programpunkter. 

Rund bild 2 reg summit_2021_280x280px

Regelverket ger fortsatt upphov till utmaningar och knepiga frågeställningar och vi har ambitionen att göra denna konferens till en kunskapsintensiv dag med de bästa talarna inom området. Tidigare år har vi haft anmälda organ på plats samt flera intressanta case från några av våra medlemsföretag – så håll utkik så uppdaterar vi med agendapunkter löpande

Vad vill du veta mer om? Du som har förlag på programpunkter eller talare uppmanas höra av dig till Pernilla Andrée.

PRAKTISK INFORMATION - BOKA DIN PLATS VIA KALENDARIET ->

DATUM 18 mars 2021

PLATS Digitalt

KONTAKT Pernilla Andrée på mejl eller telefon 0765-38 46 17

ARRANGÖRER Konferensen arrangeras av Swedish Medtech i samarbete med Läkemedelsverket.

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.