Anders Wennerberg, ny vice vd för Swedish Medtech

Anders web

 Anders Wennerberg

 

Swedish Medtech förstärker sin organisation ytterligare. I april börjar Anders Wennerberg som vice vd på branschorganisationen Swedish Medtech.

 

– Jag ser verkligen fram emot att få arbeta med den medicintekniska branschen! Med min bakgrund och den stora kunskap som finns inom Swedish Medtech och branschföretagen tror jag att vi kan göra mycket nytta tillsammans för att göra vården i Sverige bättre. Jag är glad för det förtroende som visats mig i och med rekryteringen som vice vd och ser fram emot ett nytt spännande arbete inom den så viktiga hälso- och sjukvårdssektorn, säger Anders Wennerberg.

Anders Wennerberg kommer senast från Jämtlands Läns Landsting (JLL) där han under tre år varit chef för avtalsstaben, innan dess hade han tjänsten som upphandlingschef för samma landsting. I fyra år satt han som ordförande för LfU (Landstingsnätverket för Upphandling). Det senaste året har Anders varit ansvarig för införandet av JLLs vårdvalsmodell "Hälsoval" och för landstingets prioriterings- och omställningsarbete.

– Rekryteringen är ett resultat av den positiva utveckling som föreningen har haft under de senaste åren. Engagemanget och intresset för branschens frågor har stadigt ökat, både hos våra medlemmar, men även från omvärlden. Anders kompetens och erfarenhet kommer att ge oss möjlighet att fortsätta vårt arbete för att tydliggöra den medicintekniska branschens roll som en viktig partner för vård och omsorg, säger
Anna Lefevre Skjöldebrand, vd Swedish Medtech.

För mer information kontakta:

Anna Lefevre Skjöldebrand, vd Swedish Medtech 
tfn 076-538 46 06

Mia Engman, informationsansvarig Swedish Medtech
tfn 076-538 46 05

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.