Swedish Medtech - 40 år som branschorganisation

carlakbartomas webb

 Carl Bennet, Akbar Seddigh och Tomas Puusepp

 (Foto: Foto: Bosse Johansson/MedTech Magazine)

 

På talarlistan fanns bland andra Carl Bennet från Getinge samt Tomas Puusepp och Akbar Seddigh från Elekta. Denna starka näringslivstrio delade med sig av sina mångåriga erfarenheter från den medicintekniska branschen. De gav även goda råd för hur Sverige ska kunna bli det mest attraktiva land för medtech-företag att verka i.

Anders Persson, professor och överläkare på CMIV vid Linköpings universitet avslutade dagen med en mycket uppskattad presentation. Han visade sin innovativa och banbrytande teknologi, som idag kan användas vid obduktioner men har stor potential att höja patientsäkerheten i morgondagens sjukvård.

 

Tre ordf?randen ?rsm?te 2010 webb

 Tre ordföranden: Mats Weibull, nyvalde ordföranden

 Joacim Lindoff och Greger Karlsson

I samband med årsmötet, som hölls i anslutning till konferensen, valdes Joacim Lindoff, vd för Getinge Sverige AB till ny ordförande för Swedish Medtech. Samtidigt tackade föreningen Mats Weibull för det mycket uppskattade arbete han gjort under sina fem år i styrelsen och som föreningens ordförande 2009.

För mer information kontakta:

Mia Engman, informationsansvarig Swedish Medtech
tfn 076-538 46 05

 

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.