Petrus Læstadius ny vice vd på Swedish Medtech

Petrus Læstadius börjar i augusti som vice vd på branschorganisationen Swedish Medtech.

 

Petrus Laestadius MM

Foto: MedTech Magazine

 

Petrus kommer närmast från Adolesco AB, där han ansvarat för försäljning och marknadsföring av CardiotomTM och NeurotomTM

 

Dessförinnan tillbringade Petrus 19 år på Johnson & Johnson, där han var chef för flera affärsområden och ansvarig för Sales Force Effectiveness. Han satt också i styrelsen för Swedish Medtech från 2006 till 2010, senast som vice ordförande.

 

- Det ska bli otroligt roligt och stimulerande att vara med och företräda den bransch som jag arbetat för i hela mitt yrkesliv. Medtech är en fantastisk bransch vars företag förbättrar människors liv varje dag. Våra medlemsföretag bidrar till att göra vården både säkrare för patienterna och mer resurseffektiv. Dessutom är vi en väldigt kunskapsintensiv och innovationsdriven bransch med stark tillväxt som kommer att anställa många välutbildade unga framöver, säger Petrus Læstadius.

 

- Vi är mycket glada att ha rekryterat Petrus till vår organisation! Jag ser att han genom sin långa och breda erfarenhet i branschen kommer att vara ett värdefullt tillskott till vår verksamhet, säger Anna Lefevre Skjöldebrand, vd Swedish Medtech.

 

För mer information kontakta:

 

Anna Lefevre Skjöldebrand, vd, Swedish Medtech

als (at) swedishmedtech.se, tfn 076-538 46 06

 

Mia Engman Hyrén, informationsansvarig, Swedish Medtech

meh (at) swedishmedtech.se tfn 076-538 46 05


 

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.