Swedish Medtech söker projektledare för utbildning och event

Swedish Medtech är branschorganisationen för de medicintekniska företagen i Sverige.
Med över 170 medlemsföretag representerar vi 90% av branschens omsättning. Vår omfattande utbildningsverksamhet är en viktig del i vår medlemsservice samt för utveckling och profilering av medicinteknikbranschen.

Swedish Medtechs vision är att Sverige ska vara ett attraktivt land för medicintekniska företag, vilka med värdebaserade innovationer ökar patientsäkerheten och skapar en hållbar vård och omsorg.

Swedish Medtech, Projektledare utbildning och event:

Vi utökar nu vår organisation och söker en projektledare för vår utbildningsverksamhet, konferenser, seminarier och event.

Du kommer att ansvara för att Swedish Medtechs utbildningsprogram håller högsta kvalitet i innehåll, format och medlemsnytta. Våra utbildningar ska möta kompetensbehovet i och bidra till utvecklingen av medicinteknikbranschen. Utbildningarna ska marknadsföras effektivt för att öka kännedomen och volymen på utbildningsprogrammet. Du ansvarar för att våra utbildningar utnyttjar teknik som t.ex. e-learning där detta är lämpligt.

I jobbet ingår att utveckla och vårda kontakter med våra samarbetspartners och tillsammans med dina kollegor skapa relevanta kurser. Du ansvarar både för alla praktiska detaljer och för formatet.

Önskad erfarenhet och kunskaper:

  • Några års yrkeserfarenhet av utbildnings- eller eventarbete
  • Mycket god förmåga att skriva och kommunicera säljande på både svenska och engelska
  • Projektledarerfarenhet
  • Mycket goda kunskaper i MS Office (Word, Excel och PowerPoint). Erfarenhet av InDesign meriterande
  • Akademisk examen inom ekonomi, media & kommunikation meriterande

Personliga egenskaper:

  • Du behöver vara serviceminded och inte rädd för att hugga i. Du kommer att vara en del av en liten organisation där alla behöver hjälpas åt.
  • Du är strukturerad och en duktig administratör
  • Du ska ha en positiv och en entusiasmerande personlighet
  • Du ska ha god samarbetsförmåga
  • Du behöver vara initiativrik och driven

Du kommer att vara baserad i våra lokaler i centrala Stockholm.

Om du känner att du är rätt person; skicka in din ansökan eller eventuella frågor till Petrus Laestadius senast den 15 april, 2017 . Vi behandlar ansökningarna löpande och vill tillsätta tjänsten senast i augusti 2017.

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.