MedTech Week är här!

Nu är den här, veckan vi väntat på. Eller snarare veckorna för i Sverige tjuvstartar vi och börjar fira MedTech Week nu på onsdag den 14 juni. Resten av Europa kör midsommarveckan men vi har istället två halva veckor så att det blir 14-21 juni 2017. 

European MedTech  Week

MedTech Week är en vecka fylld med aktiviteter runt om i Europa med syftet att öka kunskapen om och uppmuntra till dialog om medicinteknik. Genom olika evenemang arrangerade av både medtechföretag, akademi och branschorganisationer vill vi ge en större insikt och förståelse för vad vi som bransch bidrar med - för samhället och för patienten. Initiativtagare till MedTech Week är den europeiska branschorganisationen MedTech Europe. Swedish Medtech är den svenska koordinatorn.

Många event över hela Sverige

Det svenska programmet innehåller seminarier från Lund till Umeå via Uppsala, Linköping och Göteborg. Varje event har en eller flera lokala arrangörer som Uppsala Bio, Uppsala universitet, Akademiska sjukhuset, STUNS, Medtech4Health, CMTF, MedTech West, Region Östergötland, Linköpings universitet samt Invest in Skåne. 

Det blir bland annat invigning i Uppsala, talkshow i Linköping, inspiration i Umeå, rekrytering till klinisk forskning i Göteborg samt möjligheter för företag med MAX IV och ESS i Lund.

Ladda ner en sammanfattning av hela programmet eller läs mer här.  

 

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.