Event runt om i Sverige under MedTech Week

Landstingsdirektörer, sjukhusdirektörer och industrifolk. Innovatörer, entreprenörer, patientföreningar och vårdpersonal. MedTech Week 14-20 juni 2017 lockade en bred och (namn)kunnig publik. Totalt deltog flera hundra personer i fem evenemang arrangerade av olika lokala organisatörer.

Veckan har bjudit på prominent invigning i Uppsala, välkomnande inspiration i Umeå, viktig rekrytering till klinisk forskning i Göteborg, en fartfylld talkshow i Linköping samt spännande möjligheter för företag med MAX IV och ESS i Lund.

Läs mer i denna pdf med bilder. 

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.