Nya medarbetare: Pernilla Andrée och Lena Svendsen

Vi har glädjen att meddela att vi nu har förstärkt kansliet med två nya medarbetare.

Den 21 augusti började Pernilla Andrée som projektledare utbildning och event. Pernilla kommer närmast från Stockholms Tekniska Institut, en yrkeshögskola, där hon var affärsansvarig för företagsutbildningar. Bland Pernillas alla värdefulla erfarenheter kan nämnas åtta år på Intertek, fyra år på SIS samt fyra år på utbildningsföretaget Sandholm Associates. I alla organisationerna har Pernilla ansvarat för utbildnings- och därtill relaterade frågor. Pernilla har en kandidatexamen i Industriell ekonomi med inriktning medicinsk teknik från Mälardalens högskola i Västerås.

Vi har även anställt Lena Svendsen som närmast kommer från Näringsdepartementet, Enheten för Innovation, Forskning och Kapitalförsörjning där hon bland annat arbetat med digitaliseringsfrågor, innovation i offentlig verksamhet, forskningsinfrastruktur samt forskningsinstitutet RISE. Innan dess arbetade Lena som programledare på Vinnova, där hon bland annat höll i programmet utmaningsdriven innovation.

Lena har även arbetat på start-up bolag i olika roller, kopplat till produktion- och utveckling. Lena kommer vara projektledare för arbetet med Innovationsmotorer samt arbeta med digitaliseringsfrågor.logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.