Nominera till Medtech4Health Innovation Award 2018

Missa inte möjligheten att nominera till Medtech4Health Innovation Award. Priset vänder sig till er som arbetar med att utveckla och implementera innovativ medicinteknik inom vården. Medtech4Health Innovation Award vill lyfta fram goda exempel på när vården aktivt deltar i utvecklingen och införandet av ny teknik, som leder till betydelsefulla förbättringar av vården och leder till att ny medicinteknik kan nå ut på marknaden. Prissumman på 100 000 kronor går till arbetsgrupp, klinik eller liknande och ska användas till personalfrämjande aktiviteter som vidareutbildning, konferens, studieresa eller liknande.

Nominera senast 26 januari 2018.

Läs mer på www.medtech4healthinnovationaward.se
logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.