Affärsutvecklingscheckar för förberedelser inför Brexit

Brexitcheckar är ett stöd för små företag som handlar med Storbritannien och som vill förbereda sig inför Brexit. Brexitcheckarna riktar sig till små företag som redan har etablerad handel med Storbitannien och som har sin huvudsakliga verksamhet i Stockholms län. Länsstyrelsen har 4 miljoner kronor att fördela till länets små företag och man kan ansöka om 50 000–250 000 kronor. Checken kan finansiera maximalt hälften av kostnaden – resten betalar företaget. Stödet kan exempelvis användas till att göra riskanalys eller skriva om avtal.

Sista ansökningsdag är den 15 november 2018.

Läs mer på Länsstyrelsen Stockholms hemsida >>

Foto: Pixabay

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.