Medicinteknikdagarna är igång!

Svensk förening för Medicinsk Teknik och Fysik (MTF) arrangerar nu Medicinteknikdagarna i Umeå med temat ”Digitalisering, forskning och innovation – drivkrafter för framtidens sjukvård och industri”. Målsättningen är att inspirera och erbjuda intressanta plenarföreläsningar, paneldiskussioner, leverantörs- samt forskningspresentationer.

Lyssna bland annat till Swedish Medtechs vd Anna Lefevre Skjöldebrand om hur kompetensbehovet ser ut hos våra företag, vad önskar man se i morgondagens ingenjörsutbildning? Lena Svendsen, Swedish Medtech, pratar om Innovationsmotorprojektet och regioner som vill gå före och skapa tydligare samverkansformer mellan vården och företagen.

Läs mer och ta del av programmet >>

Foto: Peter Steggo/Umeå kommun

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.