Lär känna 2018 års finalister

Medtech4Health har nu presenterat årets tre finalister i Medtech4Health Innovation Award – priset för eldsjälar som gjort något utöver det vanliga för att implementera medicinteknik i vård eller omsorg.

Medtech4Health Innovation Award, som delas ut för andra året, vill lyfta fram goda exempel på när vården aktivt deltar i utvecklingen och införandet av ny teknik, som leder till betydelsefulla förbättringar av vården och leder till att ny medicinteknik kan nå ut på marknaden. Prissumman på 100 000 kronor går till arbetsgrupp, klinik eller liknande och ska användas till personalfrämjande aktiviteter som vidareutbildning, konferens, studieresa eller liknande.

Prisutdelningen sker i samband med Swedish Medtechs årsmöteskonferens den
16 maj. 

Lär känna de nominerade >>

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.