Medtech i Almedalen

Årets Almedalsvecka börjar gå mot sitt slut. Det har varit en intensiv vecka, fullmatad med aktiviteter. Många av seminarierna har rört hälso- och sjukvård, och medicinteknik och digitaliseringen har varit i ropet.

Den 4 juli arrangerade Swedish Medtech tillsammans med 13 medlemsföretag och Medtech4Health en välbesökt seminariedag i Hälsodalen. Vi vill rikta ett stort tack till alla talare, deltagare och twittrare (sök på #medtechdagen) för en fantastisk insats. Roligt att så många kom till vårt tält för att ta del av diskussionerna. Det blev många intressanta samtal, som vi tar med oss i vårt arbete i höst!

Här hittar ni programmet för dagen >>

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.