Medicintekniken och kampen mot mördarbakterierna

I det här avsnittet bjuder Anna Lefevre Skjöldebrand in Karin Hasselström, ordförande för Swedish Medtechs sektorgrupp för Infektionsprevention. Det blir ett samtal om medicinteknikens roll mot mördarbakterier och sepsis. Anna och Karin lyfter vikten av att arbeta preventivt för att minska risken för vårdrelaterade infektioner och hur det kan påverka användningen av antibiotika, men även utmaningen att mäta och utvärdera det som inte har hänt.

Medtechpodden finns att lyssna på via PodBean och Apples Podcaster


logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.