Sofia Medin till SKL

Vid årsskiftet slutar Sofia Medin på Swedish Medtech. Under sina fem år som chefsstrateg har Sofia haft en nyckelroll i att utveckla Swedish Medtechs strategiska arbete i frågor som rör bland annat innovation, digitalisering och hälsodata. Sofia har genom sin gedigna kunskap om medicinteknik och life science hjälpt till att lyfta Swedish Medtech som organisation. Sofia börjar i januari på SKL som koordinator för det medicintekniska rådet, MTP-rådet, som också startar sitt arbete i januari.

Vi önskar Sofia ett varmt lycka till och ett stort tack för de här åren!

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.