Vill du bli vår nya kollega?

Arbetsbeskrivning
I din roll som jurist blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att svara på frågor från våra medlemmar, primärt runt upphandling. Du kommer också att ansvara och fungera som stöd och koordinator för arbetsgrupper inom verksamheten. Du kommer även att arbeta med andra juridiska spörsmål liksom olika projekt inom Swedish Medtech.

Vem är du?
Vi söker en jurist med samhällsintresse som har 2–4 års erfarenhet från arbete som jurist i kommun, region, myndighet eller intresseorganisation. Det är även en merit om du har erfarenhet från vård och omsorg eller ett medicintekniskt företag. Eftersom du kommer att leda projekt och arbetsgrupper för våra medlemsföretag är det en merit om du har erfarenhet av projektledning. Vi ser även att du är en god administratör och organisatör som har kunskaper i Officepaketet. Du har en hög servicenivå och trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter i ett högt tempo. Vidare är du noggrann i ditt arbetssätt. Eftersom du kommer att ingå i ett team, ser vi det som en självklarhet att du har lätt för att samarbeta med andra och trivs att arbeta i en grupp samtidigt som du är självgående när det krävs. Du är nyfiken och engagerad och trivs med att arbeta i en mindre organisation.

Vi ser att du har en universitetsutbildning inom juridik och att du behärskar svenska flytande och engelska mycket bra.

Vi erbjuder dig en rolig, varierande och social roll där du har kontinuerlig kontakt med våra medlemmar. Du kommer att få lära dig mycket om medlemsföretagen, deras verksamheter och utmaningar. Välkommen till en dynamisk organisation med en bred verksamhet som erbjuder rätt person stora utvecklingsmöjligheter. 

Här hittar du mer information om hur du ansöker >>

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.