Coronaviruset och tillgången till medicinteknik i Sverige

Här kan ni lyssna till Swedish Medtechs vd Anna Lefevre Skjöldebrand när hon intervjuas av Sveriges Radio Ekot om spridningen av Coronaviruset och om det kan få konsekvenser för den svenska vården på sikt.I dagsläget har Swedish Medtech inte kännedom om någon bristsituation. Men blir situationen långvarig kan vi se att det kan få konsekvenser för svensk och europeisk vård och omsorg. Vi vet att företagen arbetar för att produkterna ska nå vården och patienterna och vi på Swedish Medtech bevakar området noggrant och uppdaterar information om situationen förändras.

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.