Nytt avsnitt av Medtechpodden

Medtechpodden fortsätter att prata om den nya medicintekniska förordningen. I detta avsnitt fokuserar vi på företagen. Anna Lefevre Skjöldebrand har bjudit in regelverksexperten Peter Löwendahl för att diskutera vad man som medicintekniskt företag måste tänka på inför övergången från det gamla regelverket (MDD) till det nya (MDR). Kvalitetssystem, regulatorisk kompetens, anmälda organ och klinisk data är bara några av de områden som tas upp. Det bjuds även på tre goda råd! Missa inte detta.logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.