Upphandlingskonferensen ställs in

Sedan år 1998 har Upphandlingskonferensen genomförts var 18:e månad i samarbete av LfU, Swedish Medtech och Nätverket för Materialkonsulenter samt vid majoriteten av tillfällena även Lfmt.

Genom den dialog som uppstår när personer möts i ett informellt sammanhang har vi tillsammans byggt upp en miljö som präglas av inspiration, ökad kunskap och fokus på problemlösning. Det är fantastiskt vad vi gemensamt har åstadkommit!

Utifrån den situation som världen nu befinner sig i, fattade programgruppen i fredags beslut om att Upphandlingskonferensen 2020 ställs in. Egentligen var det inget svårt beslut att fatta – hälsa går alltid först.

När det är möjligt kommer Upphandlingskonferensen att komma tillbaka. Men fram till dess önskar vi alla att på bästa möjliga sätt använder dialog med varandra för att bidra till att lösa utmaningarna som svensk vård och omsorg står inför.

Läs mer>>

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.