Life-Science-strategin och medicinteknikens roll i spåren av covid-19

Med anledning av covid-19 har vi flyttat ut ur vår lilla poddstudio och använt oss av de digitala möjligheterna när vi spelat in vårt senaste avsnitt. Anna Lefevre Skjöldebrand har bjudit in Sveriges Life Science-samordnare Jenni Nordborg till ett högaktuellt samtal om hur pandemin påverkar arbetet med life science-strategin och hur medicintekniken spelar en central roll i arbetet med att bekämpa smittan. Hur ser framtiden ut? Kommer vi att gå tillbaka till gamla arbetssätt eller tvingas vi att hitta nya vägar när vi väl kan ta oss an livet post-corona?


logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.