Skyddsprodukter och omställning i spåren av covid-19

Det har nog inte undgått många den akuta brist på skyddsprodukter som mötte vård och omsorg i början av pandemin. Hela världen sökte med ljus och lykta efter andningsmasker, visir och förkläden. I Sverige gjordes en kraftsamling för att lösa problemet. Regeringsrepresentanter bjöd in flera medicintekniska företag för att diskutera möjligheten att starta produktion av skyddsprodukter i Sverige. Ett av de företag som deltog vid mötet och erbjöd sig var Essity. Anna Lefevre Skjöldebrand har i detta avsnitt bjudit in Anna Brodowsky, Vice President Public Affairs på Essity för att prata om erfarenheten av att ställa om sin produktion mitt under rådande kris. Hur gick det och används maskerna idag?


logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.