Swedish Medtech söker!

Vill du vara med och förbättra förutsättningarna för innovativa företag på den svenska marknaden? Har du ett samhällsintresse och vill bidra till att utveckla en mer patientsäker, innovativ och inte minst en hållbar vård och omsorg. Är du nyfiken på medicinteknikbranschen och de stora förändringar som sker inom vården och i samhället?

Vi söker dig som vill bidra till vår spännande innovativa bransch. Ansök senast den 24 oktober. 

Vem är du?
Du är hyfsat ny på arbetsmarknaden och har en master eller liknande utbildningsnivå inom exempelvis teknik, ekonomi eller juridik. Eller har en vårdutbildning bakom dig. Du har en hög servicenivå och trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter i ett högt tempo. Du har lätt att samarbeta, samtidigt som du är självgående när det krävs. Du är nyfiken och engagerad och trivs med att arbeta i en mindre organisation. Du gillar att uttrycka dig både skriftligt och muntligt och är van vid sociala medier och digitala kanaler. Det är en merit om du har erfarenhet från ett medicintekniskt företag, upphandlingserfarenhet eller från arbete inom vård och omsorg. Du uppskattar olika typer av uppgifter såsom att leda olika projekt, arbeta med korta utredningar kring relevanta frågor, stötta i kommunikation och synlighet, med mera.

Vilka är vi? 
Swedish Medtech är branschorganisationen för medicintekniska företag verksamma på den svenska marknaden. Vi är en icke-vinstdrivande förening med mer än 200 medlemsföretag, vilka tillverkar och/eller distribuerar allt ifrån tung utrustning såsom röntgenapparater och hjärt-/lungmaskiner, till mindre produkter som kanyler och förband. Även healthtech och IT-system som används i vården samt hjälpmedel är medicinteknik.

Vi arbetar med frågor som rör hållbarhet, innovationsupptag, hälsoekonomi, patientsäkerhet med mera. Kommunikation är en viktig del av vår verksamhet och omvärldsbevakning avgörande. Vi rättar oss efter våra medlemmars och andra intressenters behov och förutsättningar och står stadigt på våra värdeord: innovation, patientsäkerhet och en hållbar vård och omsorg.

Swedish Medtech har tio anställda som håller ihop föreningens arbete och som har en bredd av kompetenser. Vi sitter i moderna lokaler i centrala Stockholm, arbetar i ett brett nätverk och knutet till verksamheten. Det är en dynamisk organisation med en bred verksamhet som erbjuder rätt person stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetsbeskrivning

•    Anställningsort: Stockholm
•    Tjänsten är på heltid och är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning.
•    Vi börjar återgå till vår arbetsplats, med möjlighet till visst distansarbete.
•    Ansökningar ska vara oss tillhanda senast 24 oktober. Skicka CV och brev till malin.hollmark (at) swedishmedtech.se
•    Frågor besvaras av Anna Lefevre Skjöldebrand: als (at) swedishmedtech.se

Varmt välkommen med din ansökan!

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.