Swedish Medtech förstärker inom kommunikation

Vi har nöjet att meddela att vi nu har förstärkt kansliet med en ny projektledare inom kommunikation.

Den 1 december välkomnades Fabian Wingfors till Swedish Medtech. Närmast kommer Fabian från Kungliga Tekniska Högskolan och forskningscentret Digital Futures där han som administrativ koordinator bland annat arbetat med event samt administration och kommunikation kring fakultet och forskningsutlysningar. Tidigare har han även varit projektledare inom konferens- och kursverksamhet på utbildningsföretaget Teknologisk Institut. Fabian har en kandidatexamen i företagsekonomi och event management från Högskolan i Borås.

Vi hälsar Fabian varmt välkommen till Swedish Medtech!

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.