Ny webbsida och podd från Life science-kontoret

Nu finns en hemsida som samlar regeringens arbete kring den Nationella life science-strategin på ett tydligare sätt: www.regeringen.se/lifescience. Syftet är att skapa en plattform för att kunna berätta om det arbete som hittills har gjort och som pågår framåt.

Inom kort lanseras även video-podden "Tillsammans för en ledande life science-nation", där Jenni Nordborg, som är nationell life science-samordnare, samtalar med nyckelpersoner inom life science-sektorn. Mer information om video-podden finns att läsa här >>

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.