Uppdatering: Papperstrejken i Finland förlängs igen

Sedan den 1 januari i år pågår en strejk i Finland. Konflikten står mellan Pappersförbundet och den finska leverantören UPM. Nu meddelar man att strejken förlängs till den 30 april. Vi börjar nu se risk för att situationen kan komma att påverka leveranser av produkter till Sverige. Swedish Medtech vet att flera medlemsföretag har material som kommer från UPM. Med anledning av det uppmanar vi därför våra medlemmar att göra en riskbedömning för sina produkter och, om de ser att de kan komma få problem med leveranser, tidigt föra en dialog med sina kunder om detta.   

Läs mer om den förlängda strejken på Printweek >>

Läs mer om konflikten på Svenska Yle >>

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.