Jesper Olsson – ny sakkunnig inom digitalisering

Swedish Medtech har glädjen att välkomna Jesper Olsson som ny medarbetare. Jesper tillträdde rollen som sakkunnig inom digitalisering den 9 januari. Tjänsten är ny och rekryteringen är en del av Swedish Medtechs satsning på att stärka arbetet inom digital vård och omsorg.

  Genom rekryteringen ökar Swedish Medtech vår närvaro och aktivitet inom digitaliseringsområdet ytterligare. Jag ser att Jesper i sin nya roll och med sin gedigna kompetens och erfarenhet kommer bidra till att stärka arbetet och ge möjligheter till nya plattformar att agera på. Målet är att digitaliseringen ska bidra till bättre och säkrare vård och omsorg för patienten, säger Anna Lefevre Skjöldebrand, vd Swedish Medtech.

Jesper kommer senast från läkemedelsdistributören Tamro där han varit strategisk affärsutvecklare. Han har tidigare även arbetat vid bland annat Myndigheten för vård- och omsorgsanalys och E-hälsomyndigheten.

Vi hälsar Jesper varmt välkommen till Swedish Medtech!

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.