Debatt: Öka användningen av egenmonitorering inom cancer

Anna Lefevre Skjöldebrand medverkar i en debattartikel i Dagens Medicin om rapporten "Tillsammans ökar vi användning av egenmonitorering inom cancer" som Swedish Medtech tillsammans med 14 andra organisationer varit med och tagit fram.

- Rapporten sätter ljus på flera viktiga områden där våra medlemmar har medicintekniska lösningar att erbjuda. För en god prognos vid en cancer är tidig diagnos helt avgörande, men även att man får tillgång till senaste behandlingsmetoder och uppföljning, säger Anna Lefevre Skjöldebrand, vd Swedish Medtech.

Läs debattartikeln hos Dagens Medicin >>

Läs nyhet från 1 mars om rapporten >>

Ladda ned rapporten >>

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.