Market Access 24 september 2020

Bokningssida för 24 september

En strategisk kurs för dig som arbetar med införande av medicinteknik

Under kursen får du insikt i ekosystemet för införande av medicintekniska produkter på den svenska marknaden. Du får ökad förståelse om vilka aktörer du bör ha koll på, vilka processer som är relevanta för just din produkt och vilka i ekosystemet som du behöver påverka.

Du får kunskap om vad ni behöver göra kring bland annat utvärdering, HTA och evidens. Vad händer i Sverige och på EU-nivå?  Hur visar ni ert värde och till vem? Vad är relevant evidens och hur arbetar ni strategiskt kring kommunikation av den.

Vi diskuterar olika affärsmodeller, ersättningssystem och vem som fattar beslut om införande beroende på produktkategori.

Kursen riktar sig till dig som arbetar på strategisk nivå med olika aspekter nom market access.  Du kanske har rollen som VD, försäljningschef, Key Account Manager, Business Unit Manager, Medical Science Liaison (MSL), hälsoekonom eller liknande. Kursen passar för bolag av alla storlekar, mognadsgrad och sektorer inom medicinteknik.


Ur agendan:

  • Att få in ny medicinteknik i vården
  • Evidensen som behövs för införande av produkter och behandlingsmetoder
  • Aktörerna du behöver ha koll på
  • Att föra dialog med politiker
  • Interna strategier
  • Organisation och kompetenser
  • Prisstrategier och hur du visar värde
  • Affärsmodeller och riskdelning

Föreläsare: Malin Hollmark och Petrus Laestadius

På kursen deltar gästföreläsare från såväl TLV som Parexel

Välkommen att boka kursen!

Praktisk information

Datum: 11 juni

Ort: Centralt i Stockholm

Avgift
4 900 kr för deltagare från medlemsföretag
6 500 kr för ickemedlemmar (exkl. moms)

Frågor: Pernilla Andrée, 08-586 246 17 eller mejl

Antalet deltagare är begränsat och anmälan är bindande. Uppstår problem med deltagande finns dock möjlighet att överlåta platsen till en kollega från samma företag.

För att boka en kurs/event via kortbetalning, klicka på en av knapparna nedan. För fakturabetalning, vänligen fyll i formuläret längst ned.

Betala med kort (ej medlem) Betala med kort (medlem) Betala med faktura

För att anmäla dig och betala med faktura, vänligen använd formuläret nedan.


Villkor vid bokning av utbildning, möten och event

Vid bokning av utbildning/möten/event hos Swedish Medtech gäller nedanstående villkor.


Företagsinformation och kontaktuppgifter

Swedish Medtech Service AB, 556177-2764, Box 3601, 103 59 Stockholm, Tel +46 8 586 246 00, e-mail: info@swedishmedtech.se
Besöksadress: Sveavägen 63, Stockholm


Anmälan

Anmälan görs via formulär på vår hemsida och betalning sker med kort eller via faktura. För giltig anmälan krävs kortbetalning eller fullständig fakturainformation.


Bekräftelse

Efter genomförd bokning mottar du en bekräftelse till angiven e-post. Var vänlig kontrollera bekräftelsen så att datum och event för din anmälan är korrekt. Omkring sju till tio dagar innan evenemangets start får du även en kallelse via e-post.


Avgifter

Angivna avgifter är exklusive moms och per person. I avgiften för heldagsutbildning ingår dokumentation, frukostsmörgås, lunch och fika. I avgiften för heldagsevent ingår frukostsmörgås, lunch och fika. Vid kortare möten/event, ingår normalt inte förtäring eller dokumentation (för närmare information, se respektive eventsida).


Avbokningsvillkor

Antalet deltagare är begränsat och anmälan är bindande. Uppstår problem med deltagande finns möjlighet att överlåta platsen till en kollega från samma företag.


Vid kostnadsfria frukostseminarier, ombedes du meddela i god tid om du inte kan nyttja din plats. Swedish Medtech tillämpar en no show-avgift om 500 kr för utebliven närvaro.


Kortinformation

För kortbetalningar använder Swedish Medtech Service AB sig av Dibs, som är en säker elektronisk betalningslösning för Visa och MasterCard/Eurocard. All kortinformation lagras i enlighet med kortnätverkens regelverk.


Behandling av dina personuppgifter

Swedish Medtech Service AB, org. nr 556177–2764, är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter. Swedish Medtech behandlar dina personuppgifter i enlighet med Swedish Medtechs Integritetspolicy.


Insamling av dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden och tillhandahålla kurs/event. Om uppgifterna inte lämnas kan våra åtaganden inte fullgöras. Vi rekommenderar att du inte lämnar känsliga personuppgifter. Om du själv lämnar information, som exempelvis att du är allergiker och önskar viss kost, förutsätter vi att du vill att uppgifterna registreras hos oss. Dessa uppgifter raderas efter avslutad kurs eller event.


Om du har några frågor om behandlingen av dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss via e-post: dataskydd@swedishmedtech.se
Stäng

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.