Utveckla med compliance till standarder

En av vår nätverkspartner, Intertek, bjuder in till ett kostnadsfritt webbinarium den 16 december.

Utveckla med compliance i bakhuvudet 
– så påverkar uppdateringarna av IEC 60601 inom säkerhet och EMC era produkter.

Under hösten 2020 har det skett omfattande uppdateringar i den viktigaste standardfamiljen för elektriska medicintekniska produkter – IEC 60601 – både vad gäller elsäkerhet och EMC. Detta påverkar den regulatoriska provningen av den här typen av produkter och därmed också hur framtida produkter ska designas för att leva upp till kraven.

Under det här webinariet får ni en genomgång av vad förändringarna i standarderna innebär i praktiken och hur man ska tänka för att den regulatoriska provningen ska bli så smidig och kostnadseffektiv som möjligt.

Föreläsare:

Jenny_Larsson_kvadratHasnain Hassanali kvadrat
Jenny Larsson Falk är Technical Leader för Medicinsk Teknik på Intertek i Sverige och Regional Lead Engineer Medical inom Laboratorie- och Mätutrustning för EMEA. Hon är ordförande i SEK TK66 – Säkerhet hos elektronisk mätutrustning och medlem i SEK TK62AD – Elektrisk utrustning för medicinskt bruk, IEC SC62A WG14, MT28 och MT30, samt i IECEE CTL Expert Task Force 3.
Hasnain Hassanali är Senior EMC Engineer på Intertek och har arbetat med EMC- och radioprovning av medicintekniska produkter i över 20 år. Sedan 2004 är han är medlem i MT23  och TK62A som EMC expert och har sedan 2008 föreläst och hållit utbildningar i IEC60601-1-2 över hela världen.


Anmäl dig via den här länken >>


Praktisk information
Datum: Onsdag 16 december 2020
Tid: kl. 8.30 – 9:30
Det kommer finnas tid för frågor
Plats: via länk som du erhåller ett par dagar före eventet

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.