Regulatory Summit | Strategi-spåret

21 maj, World Trade Center


BOKNINGSSIDA FÖR SPÅR: STRATEGI

För dig som är VD eller i annan beslutsfattande position. 

Förmiddagen spenderar vi tillsammans och efter lunch delar vi upp oss i två olika spår. Under strategi-spåret belyser vi risker med och tidplan för MDR samt och behovet av er kompetens med mera. Under denna del får du ta del av frågorna på en strategisk nivå!

UR PROGRAMMET FÖR SPÅRET

MDR - ska vi se det som hot eller möjlighet?
MDR ändrar spelplanen på många sätt för medicintekniska företag och som beslutsfattare behöver du veta vilka affärskritiska beslut du förväntas hantera de närmsta åren. Under föredraget får du ta del av bakgrund, några exempel och förslag på vad ni som företagsledning måste jobba med! 

Talare: Peter Löwendahl, konsult och ordförande i fokusgruppen Regulatory Affairs hos Swedish Medtech

Distribution under MDR – en ny spelplan för alla
MDR tydliggör och utökar ansvaret för aktörer i distributionskedjan för medicintekniska produkter. Såväl tillverkare, distributörer och andra ”ekonomiska aktörer” måste analysera sin egen roll och säkerställa att rätt förutsättningar finns på plats den 26 maj 2020. Här får du en tydligare bild av väsentliga skillnader som gäller med MDR samt praktisk genomgång av åtgärder som ni behöver vidta. 

Talare: Per Hedman, jurist och head of life sciences, Cirio Advokatbyrå

Regulatory som en del av affären 
Hur kan rollen som regulatoriskt ansvarig person skapa mervärde för medicinteknikbolagen? 

Talare: Karin Johnsson, jurist på Mannheimer Swartlings branschgrupp Health Care and Life Sciences


PLATS 
World Trade Center, Stockholm >>

Fika och registrering från 08:15. Konferensen börjar 08:45 och slutar ca 16:30.

KONTAKT
Har du tankar eller funderingar kring konferensen, kontakta Pernilla Andrée på mejl eller telefon 08-586 246 17

ARRANGÖRER 
Konferensen arrangeras av Swedish Medtech i samarbete med Läkemedelsverket.

AVGIFT
3 950 kr för deltagare från medlemsföretag, 5 400 kr för ickemedlemmar (exkl. moms). Antalet deltagare är begränsat och din anmälan är bindande. Uppstår problem med deltagande finns möjlighet att överlåta platsen till en kollega från samma företag/organisation.

För att boka en kurs/event via kortbetalning, klicka på en av knapparna nedan. För fakturabetalning, vänligen fyll i formuläret längst ned.

Betala med kort (ej medlem) Betala med kort (medlem) Betala med faktura

För att anmäla dig och betala med faktura, vänligen använd formuläret nedan.
Villkor vid bokning av utbildning, möten och event

Vid bokning av utbildning/möten/event hos Swedish Medtech gäller nedanstående villkor.


Företagsinformation och kontaktuppgifter

Swedish Medtech Service AB, 556177-2764, Box 3601, 103 59 Stockholm, Tel +46 8 586 246 00, e-mail: info@swedishmedtech.se
Besöksadress: Sveavägen 63, Stockholm


Anmälan

Anmälan görs via formulär på vår hemsida och betalning sker med kort eller via faktura. För giltig anmälan krävs kortbetalning eller fullständig fakturainformation.


Bekräftelse

Efter genomförd bokning mottar du en bekräftelse till angiven e-post. Var vänlig kontrollera bekräftelsen så att datum och event för din anmälan är korrekt. Omkring sju till tio dagar innan evenemangets start får du även en kallelse via e-post.


Avgifter

Angivna avgifter är exklusive moms och per person. I avgiften för heldagsutbildning ingår dokumentation, frukostsmörgås, lunch och fika. I avgiften för heldagsevent ingår frukostsmörgås, lunch och fika. Vid kortare möten/event, ingår normalt inte förtäring eller dokumentation (för närmare information, se respektive eventsida).


Avbokningsvillkor

Antalet deltagare är begränsat och anmälan är bindande. Uppstår problem med deltagande finns möjlighet att överlåta platsen till en kollega från samma företag.


Vid kostnadsfria frukostseminarier, ombedes du meddela i god tid om du inte kan nyttja din plats. Swedish Medtech tillämpar en no show-avgift om 500 kr för utebliven närvaro.


Kortinformation

För kortbetalningar använder Swedish Medtech Service AB sig av Dibs, som är en säker elektronisk betalningslösning för Visa och MasterCard/Eurocard. All kortinformation lagras i enlighet med kortnätverkens regelverk.


Behandling av dina personuppgifter

Swedish Medtech Service AB, org. nr 556177–2764, är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter. Swedish Medtech behandlar dina personuppgifter i enlighet med Swedish Medtechs Integritetspolicy.


Insamling av dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden och tillhandahålla kurs/event. Om uppgifterna inte lämnas kan våra åtaganden inte fullgöras. Vi rekommenderar att du inte lämnar känsliga personuppgifter. Om du själv lämnar information, som exempelvis att du är allergiker och önskar viss kost, förutsätter vi att du vill att uppgifterna registreras hos oss. Dessa uppgifter raderas efter avslutad kurs eller event.


Om du har några frågor om behandlingen av dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss via e-post: dataskydd@swedishmedtech.se
Stäng

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.