Regulatory Summit 2023 - För dig som deltar på plats

Du som deltar på Regulatory Summit 2023 väljer om du deltar på plats eller digitalt –- oavsett hur du deltar så får du inloggning till vår plattform och kan se föreläsningar efter konferensen.

HÄR KAN DU SE HELA PROGRAMMET >>

SPÅR Under del av dagen kommer vi dela upp oss i tre olika spår som du väljer vi anmälan.

Strategi
Praktiska verktyg
Distributörer
Spåret för er med rollen vd eller medlem i ledningsgrupp. Vi tittar bla.a. på hur man effektivt arbetar med det anmälda organet. Vi kommer titta på klinisk utvärdering från det långsiktiga och strategiska perspektivet.
Spåret för dig som önskar fokus på praktiska verktyg kring regelverket. Du får ta del av case med medlemmar kring bl.a. Market Authorization och UDI samt hur företag med gott resultat digitaliserat till QMS.
Spåret för er som är distributörer. Vi tittar bla på ert ansvar och de krav ni behöver uppfylla. Kan man vara både importör och distributör? Du får även insikt i hur samarbetet med tillverkaren kan se ut.

Vi som är på plats avslutar dagen med ett mingel!

PRAKTISK INFORMATION

ANMÄLNINGSFORMULÄR FÖR DIG SOM DELTAR PÅ PLATS >>

Rund bild 2 reg summit_2021_280x280px

DATUM 30 mars 2023
TIDER kl.09:15 -16
:30 med mingel till ca kl.17:30
Registrering och kaffe från kl.08:45.

PLATS Hotel Hilton, Guldgränd 6, Slussen i Stockholm

AVGIFT:  3 950 kr för medlemmar och 5 750 för ickemedlemmar

ARRANGÖRER Konferensen arrangeras av Swedish Medtech i samarbete med Läkemedelsverket som är en viktigt partner i programkommittén för Regulatory Summit och deltar ofta under flera programpunkter.

KONTAKT - Vad vill du veta mer om?
Du som har förslag på programpunkter eller talare för kommande konferenser uppmanas höra av dig till  Pernilla Andrée på mejl eller telefon 0765-38 46 17. 

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.