Medicinteknikdagarna 2019


Medicinteknikdagarna (MTD) arrangeras årligen av Svensk Medicinteknisk Förening. 2019 har Linköpings universitet och Region Östergötland fått äran att stå som värd för denna inspirerande och viktiga nationella konferens inom området medicinsk teknik.

Målsättningen med MTD är att under två dagar kunna inspirera och erbjuda intressanta plenarföreläsningar, senaste nytt inom MT-området, paneldiskussioner, leverantörs- samt forskningspresentationer med speciellt fokus på två områden som har hög aktualitet just nu – digitalisering och innovation. Traditionsenligt presenteras också en industriell utställning!


 Läs mer och anmäl er på www.medicinteknikdagarna2019.se

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.