Nationell produktkatalog - bra för Sverige?

Välkommen till ett möte med diskussion kring hur vi tillsammans kan arbeta för att svensk hälso- och sjukvård ska bli redo att tillämpa den artikelinformation och UDI som industrin är ålagda att tillhandahålla när MDR börjar gälla fullt ut. 

Rätt använt kan informationen leda till ökad patientsäkerhet, spårbarhet och effektivitet i vården – hur säkerställer vi att potentialen uppnås? Vid detta möte fokuserar vi på produktområdet implantat och hur en nationell produktkatalog kan förbättra dess hantering. 

Program

09:30 | Kaffe/Mingel
10:00 | GS1 och bakgrund om GDSN, Tomas Wennebo, GS1
10:15 | Vilket behov av artikelinformation har vården? Peter Johansson, Umeå
10:30 | Beskrivning av produktkatalog och dess nytta, Ylva Heivert och Johanna Stubbans, ICA Sweden
11:00 | 1Worldsync, Vad är det? Hur funkar det? Vad kostar det?
12:00 | Lunch
13:00 | Gruppdiskussion
14:00 | Kaffepaus
14:30 | Paneldiskussion, avslutning
15:30 | Avslutning

Med reservation för ändringar.


DATUM den 20 mars 2019

TID kl. 09:30-15:30

LOKAL City Life, Sveavägen 63, Stockholm

KONTAKT
Har du tankar eller funderingar kring mötet, kontakta Peter Johansson eller Jan Heidebrandt.

ARRANGÖRER
Mötet arrangeras av Svensk ortopedisk förening, Västerbottens läns landsting, GS1 Sweden & Swedish Medtech.

ANMÄLAN
Mötet har begränsat antal platser och vår ambition är att ha en balans mellan deltagare från bl.a. industri, myndigheter, upphandlande myndigheter, hälso- och sjukvården samt kommuner & landsting.

AVGIFT 
Mötet är KOSTNADSFRITT men vi tar ut en no-show avgift på 500 kr.


loggor UDI sem


Välkommen att klicka på Anmälan nedan för att fylla i formuläret.

Anmälan

För att anmäla dig, vänligen använd formuläret nedan.
Villkor vid bokning av utbildning, möten och event

Vid bokning av utbildning/möten/event hos Swedish Medtech gäller nedanstående villkor.


Företagsinformation och kontaktuppgifter

Swedish Medtech Service AB, 556177-2764, Box 3601, 103 59 Stockholm, Tel +46 8 586 246 00, e-mail: info@swedishmedtech.se
Besöksadress: Sveavägen 63, Stockholm


Anmälan

Anmälan görs via formulär på vår hemsida och betalning sker med kort eller via faktura. För giltig anmälan krävs kortbetalning eller fullständig fakturainformation.


Bekräftelse

Efter genomförd bokning mottar du en bekräftelse till angiven e-post. Var vänlig kontrollera bekräftelsen så att datum och event för din anmälan är korrekt. Omkring sju till tio dagar innan evenemangets start får du även en kallelse via e-post.


Avgifter

Angivna avgifter är exklusive moms och per person. I avgiften för heldagsutbildning ingår dokumentation, frukostsmörgås, lunch och fika. I avgiften för heldagsevent ingår frukostsmörgås, lunch och fika. Vid kortare möten/event, ingår normalt inte förtäring eller dokumentation (för närmare information, se respektive eventsida).


Avbokningsvillkor

Antalet deltagare är begränsat och anmälan är bindande. Uppstår problem med deltagande finns möjlighet att överlåta platsen till en kollega från samma företag.


Vid kostnadsfria frukostseminarier, ombedes du meddela i god tid om du inte kan nyttja din plats. Swedish Medtech tillämpar en no show-avgift om 500 kr för utebliven närvaro.


Kortinformation

För kortbetalningar använder Swedish Medtech Service AB sig av Dibs, som är en säker elektronisk betalningslösning för Visa och MasterCard/Eurocard. All kortinformation lagras i enlighet med kortnätverkens regelverk.


Behandling av dina personuppgifter

Swedish Medtech Service AB, org. nr 556177–2764, är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter. Swedish Medtech behandlar dina personuppgifter i enlighet med Swedish Medtechs Integritetspolicy.


Insamling av dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden och tillhandahålla kurs/event. Om uppgifterna inte lämnas kan våra åtaganden inte fullgöras. Vi rekommenderar att du inte lämnar känsliga personuppgifter. Om du själv lämnar information, som exempelvis att du är allergiker och önskar viss kost, förutsätter vi att du vill att uppgifterna registreras hos oss. Dessa uppgifter raderas efter avslutad kurs eller event.


Om du har några frågor om behandlingen av dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss via e-post: dataskydd@swedishmedtech.se
Stäng

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.