Klinisk utvärdering enligt MDR

- hur uppfyller vi de nya kraven som ställs för CER


Välkommen till ett frukostseminarium där vi dyker ner i kraven för Clinical Evaluation Report (CER). Seminariet arrangeras i samarbete med Plantvision. 

Medtech Breakfas boll 50I och med att MDR träder i kraft så ställs nya och utökade krav på den kliniska utvärderingen av medicintekniska produkter. Under seminariet får ni veta mer om vad de nya kraven faktiskt innebär – och hur vi bemöter dessa i Clinical Evaluation Report (CER).

Seminariet riktar sig till dig som arbetar inom medicinteknik/life science och har roller inom QA, RA, R&D eller andra roller som kommer i kontakt med klinisk utvärdering. 


FÖRELÄSARE

Jennie Ousback PlantvisionJennie Ousbäck är konsult inom Regulatory Affairs för medicintekniska produkter på Plantvision. I sitt arbete fokuserar Jennie på MDR och Klinisk utvärdering. Hon har erfarenhet ifrån flera bolag inom dessa områden och föreläser/utbildar samt leder workshops.FULLBOKAT
Datum: 8 mars 2019

Tid: 08:30-10:00
Frukost serveras från 08:00
Seminariet slutar ca 09:30 och sedan finns tid för frågor.

Plats: Sveavägen 63, Stockholm

Frågor: Pernilla Andrée, 08-586 246 17 eller mejl

Seminariet är kostnadsfritt och vi tillämpar en no-show avgift om 500 kr.

Antalet deltagare är begränsat och anmälan är bindande. Uppstår problem med deltagande finns dock möjlighet att överlåta platsen till en kollega från samma företag.

FULLBOKAT

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.