Omklassificering enligt MDR 10 maj 2019

- Behöver din produkt/mjukvara klassas om? 

Välkommen till ett frukostseminarium som belyser utmaningen med klassificering av medicintekniska produkter enligt MDR! Har du en produkt/mjukvara som behöver klassas om? Vi tar dig igenom såväl konsekvenser som utmaningar. Seminariet arrangeras i samarbete med PlantVision. 

Seminariet är fullbokat - anmäl dig gärna för att stå på väntelista.

Medtech Breakfas boll 50

I och med övergången till MDR så kommer vissa medicintekniska produkter att klassas om. Detta gäller inte minst mjukvara. Under seminariet belyser vi klassning i allmänhet och klassning av mjukvara i synnerhet samt konsekvenserna av en eventuell omklassificering.

Under seminariet kommer du bland ta av:

  • Hur klassas medicintekniska produkter/mjukvaror enligt MDR?
  • Vilka konsekvenser kan en förändring av klassificeringen innebära för ditt företag?
  • Vilka är de största utmaningarna?


Seminariet riktar sig till dig som arbetar inom medicinteknik/life science och har roller inom QA, RA, R&D eller andra roller som kommer i kontakt med klassificeringsfrågor. 


FÖRELÄSARE

Maria LiljevretMaria Liljevret är seniorkonsult inom Regulatory Affairs för medicintekniska produkter på PlantVision. Maria har på flera olika bolag arbetat med regulatory affairs, kvalitetssystem, validering, CE-märkning och MDR. Maria föreläser om ISO 13485, validering och MDR . Daniel PedersonDaniel Pederson är seniorkonsult inom Compliance på PlantVision och har bred erfarenhet inom LifeScience och har en flerårig erfarenhet av arbete med kvalitetssäkring samt datoriserade system inom medicinteknisk industri. Med en god förståelse för regulatoriska regelverk, kvalitetssystem och datoriserade system har han framgångsrikt drivit produktregistreringar till svenska och utländska myndigheter och ansvarat för organisationers regulatoriska arbete och kvalitetssystem.  


PRAKTISK INFORMATION
Datum: 10 maj - FULLBOKAT

Tid: 08:30-10:00
Frukost serveras från 08:00
Seminariet slutar ca 09:30 och sedan finns tid för frågor.

Plats: Sveavägen 63, Stockholm

Frågor: Pernilla Andrée, 08-586 246 17 eller mejl

Seminariet är kostnadsfritt och vi tillämpar en no-show avgift om 500 kr.

Antalet deltagare är begränsat och anmälan är bindande. Uppstår problem med deltagande finns dock möjlighet att överlåta platsen till en kollega från samma företag.

Seminariet är fullbokat - anmäl dig gärna för att stå på väntelista.

Anmälan

För att anmäla dig, vänligen använd formuläret nedan.
Villkor vid bokning av utbildning, möten och event

Vid bokning av utbildning/möten/event hos Swedish Medtech gäller nedanstående villkor.


Företagsinformation och kontaktuppgifter

Swedish Medtech Service AB, 556177-2764, Box 3601, 103 59 Stockholm, Tel +46 8 586 246 00, e-mail: info@swedishmedtech.se
Besöksadress: Sveavägen 63, Stockholm


Anmälan

Anmälan görs via formulär på vår hemsida och betalning sker med kort eller via faktura. För giltig anmälan krävs kortbetalning eller fullständig fakturainformation.


Bekräftelse

Efter genomförd bokning mottar du en bekräftelse till angiven e-post. Var vänlig kontrollera bekräftelsen så att datum och event för din anmälan är korrekt. Omkring sju till tio dagar innan evenemangets start får du även en kallelse via e-post.


Avgifter

Angivna avgifter är exklusive moms och per person. I avgiften för heldagsutbildning ingår dokumentation, frukostsmörgås, lunch och fika. I avgiften för heldagsevent ingår frukostsmörgås, lunch och fika. Vid kortare möten/event, ingår normalt inte förtäring eller dokumentation (för närmare information, se respektive eventsida).


Avbokningsvillkor

Antalet deltagare är begränsat och anmälan är bindande. Uppstår problem med deltagande finns möjlighet att överlåta platsen till en kollega från samma företag.


Vid kostnadsfria frukostseminarier, ombedes du meddela i god tid om du inte kan nyttja din plats. Swedish Medtech tillämpar en no show-avgift om 500 kr för utebliven närvaro.


Kortinformation

För kortbetalningar använder Swedish Medtech Service AB sig av Dibs, som är en säker elektronisk betalningslösning för Visa och MasterCard/Eurocard. All kortinformation lagras i enlighet med kortnätverkens regelverk.


Behandling av dina personuppgifter

Swedish Medtech Service AB, org. nr 556177–2764, är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter. Swedish Medtech behandlar dina personuppgifter i enlighet med Swedish Medtechs Integritetspolicy.


Insamling av dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden och tillhandahålla kurs/event. Om uppgifterna inte lämnas kan våra åtaganden inte fullgöras. Vi rekommenderar att du inte lämnar känsliga personuppgifter. Om du själv lämnar information, som exempelvis att du är allergiker och önskar viss kost, förutsätter vi att du vill att uppgifterna registreras hos oss. Dessa uppgifter raderas efter avslutad kurs eller event.


Om du har några frågor om behandlingen av dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss via e-post: dataskydd@swedishmedtech.se
Stäng

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.