GDPR - en introduktion

Vår nätverkspartner Delphi bjuder in till webbinarium

Datum: 1 oktober
Tid: 08.00-09.00, frågestund 09.00-09.30

Nu är det två år sedan GDPR började tillämpas. Att ha grundläggande kunskap om lagen är viktigt för alla – oavsett yrkesroll. Extra viktigt är det för dig med en ledande position i ett företag. Känner du att du behöver få koll på vad lagen innebär? Vill du få en lättförståelig och praktisk överblick? Då är detta webbinaret för dig.

Med anledning av att GDPR nu funnits i två år bjuder Delphis dataskyddsteam in till detta kostnadsfria webbinarium. Föreläser gör våra mycket uppskattade föreläsare och experter Johan Engdahl och Agnes Hammarstrand. De förklarar grunderna i lagen, ger några praktiska tips och reder ut ett par vanliga missuppfattningar. Detta är tillfället för dig utan förkunskaper som vill veta mer om vad lagen innebär eller för dig som tidigare fått utbildning att få en värdefull repetition.

Efter webbinariet stannar Johan och Agnes kvar för att ge er som deltagare möjlighet att ställa frågor.

Välkommen att delta!

Anmäl dig här


logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.