Konsultavtalet - ett minfält

Vår nätverkspartner Setterwalls bjuder in till ett webbinarium den 9 december. 

Webbinariet sänds i samarbete med Sydsvenska Industri- och Handelskammaren och en avgift tillkommer för de som inte är medlemmar Sydsvenska Industri- och Handelskammaren. Läs mer vid anmälan.

Att upprätta ett konsultavtal är inte lätt. Det finns en rad arbetsrättsliga men även skatterättsliga fallgropar som kan få oanade och stora konsekvenser om man hamnar fel. 

Under webbinariet kommer advokaterna Jenny Söberg och Andreas Ödman med specialisering inom arbetsrätt respektive skatterätt samt Maria Bergström, jurist med specialisering inom arbetsrätt, att guida dig genom de svårigheter som finns och hur du rent praktiskt kan lösa dessa.

Vi kommer gå igenom vad som faktiskt skiljer en konsult från en arbetstagare och redogöra för de arbets- och skatterättsliga konsekvenserna för om man gör en felaktig bedömning. Det ger förutsättningar för att bättre förstå hur man kan undvika att hamna i situationer där en konsult i själva verket kan anses vara en arbetstagare när det inte varit parternas avsikt.

Praktisk information
Datum: onsdagen den 8 december

Tid: kl. 9.30-11.00

Läs mer & boka en plats >>


logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.