Hälsa, vård och omsorg - varför standardisera?

Vår nätverkspartner SIS, Svenska Institutet för Standarder bjuder in till webinar.

Välkommen att delta på det första av 2 webinar om samhällsnytta, kvalitetssäkring och innovation. Var med och forma framtidens standarder inom hälsa, vård och omsorg genom att vara med och utveckla dem. Ditt engagemang kommer att göra skillnad för ökad patientsäkerhet, kvalitet, kostnadseffektivitet och samhällsnytta.

I årtionden har standarder gjort nytta i det dagliga arbetet inom vård och omsorg inklusive medicinteknik. Det tack vare alla förbättringsidéer som kommer från dig som jobbar i sektorn. Vården liksom specifika tjänster och produkter har utvecklats och anpassats till dagens samhälle och behov.

>> Den 16 december 2020 välkomnas du till det första av 2 SIS webinar, där vi tillsammans med några av Sveriges främsta experter, som deltar i svensk och internationell standardisering inom SIS hälsa-, omsorg- och vårdområde, presenterar konkreta exempel på värdet av standardisering inom sektorn. Vi kommer beröra allt ifrån precisionsmedicin till omsorgstjänster, patientdelaktighet och medicinteknik.

Välkommen med dina erfarenheter och idéer som kan leda till ytterligare framsteg inom hälsa-, omsorg och vårdområdet. Tillsammans vill vi skapa ett mer välmående samhälle och effektivare arbetsmetoder och främja patientsäkerheten.

Välkommen att delta på ett eller båda tillfällena, de är kostnadsfria. Dagen innan webinaret kommer du att få en Zoom-länk till mötet mailad till dig.

>> Del 2 hålls 4 februari 2021 kl. 13:00-16:00 och fokuserar på patientsäkerhet, lagkrav och nya initiativ

LÄS MER OCH ANMÄLAN


logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.