MedTech Week

MedTech Week är en vecka fylld med aktiviteter runt om i Europa med syftet att öka kunskapen om och uppmuntra till dialog om medicinteknik. Genom olika evenemang arrangerade av både medtechföretag, akademi och branschorganisationer vill vi ge en större insikt och förståelse för vad vi som bransch bidrar med - för samhället och för patienten. 

Besök gärna Medtech Weeks officiella hemsida för att få mer information www.medtechweek.eu.

Du kan delta!

Du kan också vara med under MedTech Week och bidra till diskussionen om medicinteknik i sociala medier. Dela din berättelse om vad medicinteknik är för dig eller på vilket sätt det ditt företag gör bidrar till bättre hälsa. Tagga texten, bilden eller videon med hashtagg #medtechweek (på engelska) eller #medtechweekSE (på svenska).

Medtechpodden - Medtech Week Special

Lyssna på Medtechpoddens Medtech Week Special, särskilt framtagen för vår europeiska publik. Vår VD Anna Lefevre Skjöldebrand har bjudit in Oliver Bisazza från Medtech Europe för att prata om det nya regelverket. Vad ser vi för möjligheter och utmaningar? Detta och mycket mer...

I det här avsnittet samtalar Anna Lefevre Skjöldebrand med Petrus Laestadius om medtech i Sverige och det svenska hälso- och sjukvårdssystemet.