Samverkansreglerna


Just nu finns inga datum för kursen inom Samverkan. 
Vänligen skriv upp dig på en intresselista så kontaktar vi dig när vi erbjuder kurser igen >>

Samverkansreglerna ska efterlevas av den offentligt finansierade hälso- och sjukvården samt av alla läkemedels-, medicintekniska och laboratorietekniska företag. Från och med 1 januari 2020 gäller reglerna i den nya uppdaterade samverkansöverenskommelsen fullt ut och den innehåller några viktiga nyheter och framförallt flertalet förtydliganden. 

Under kursen går vi igenom överenskommelsen och du får ökad kunskap för att tolka och tillämpa reglerna. Vi tittar på många praktiska exempel och genom grupparbeten får du öva på hur reglerna ska tillämpas, vilket ger dig nya insikter och nytta för er egen verksamhet. 

Du får insikt i Swedish Medtechs affärskod såväl som den svenska lagstiftningen inom området. Vi tittar även på våra nordiska grannländers regelverk samt de europeiska reglerna och du får en sammanlagd bild av hur regelverken hänger ihop.

Samverkansöverenskommelsen har tecknats mellan Sveriges Kommuner och Regioner, Läkemedelsindustriföreningen, Swedish Medtech och Swedish Labtech.

Praktisk information

Just nu finns inga datum för kursen inom Samverkan. Vänligen skriv upp dig på en intresselista så kontaktar vi dig när vi erbjuder kurser igen >>

Frågor: Pernilla Andrée, telefon 08 586 246 17 eller mejl.

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.