MedTech Bridge - lansera i USA

Ett förmånligt program för effektivt marknadstillträde

Är du intresserad av att lansera din medicintekniska produkt eller tjänst i USA? Anmäl intresse till att bli medlem i MedTech Bridge. Passa på att anmäla dig nu – deltagande är kostnadsfritt fram till september 2021!

Deltagandet är utformat som en trestegsraket beroende på ditt behov och erbjuder en omfattande portfölj av program och aktiviteter utformade för att stödja ditt unika marknadsinträde.

Erbjudandet pil
Klicka på bilden ovan för att komma till mer information innehåll i de olika faserna. 

MedTech Bridge hjälper medicinteknikföretag att framgångsrikt etablera sig i USA. Initiativet har sitt ursprung i vårt grannland Danmark och har visat sig så framgångsrikt att det nu expanderar till att bjuda in även svenska, norska och finska företag.

Parterna bakom MedTech Bridge har samlade resurser från Danmark och USA för att tillgodose behov hos såväl små som medelstora företag. Naven i projektet ligger i Köpenhamn, Danmark och i Minneapolis, USA. För expansionen mot svenska företag ansvarar Swedish Medtech.

Fram till september 2021 är medlemskapet kostnadsfritt och efter det kommer det att finnas både kostnadsfria som avgiftsbelagda alternativ. I det fall ditt behov efter september kommer att sträcka sig till de avgiftsbelagda alternativen har vi ett samarbete med Medtech4Health där ni kan ansöka om att få ett finansiellt bidrag.

VILL DU VETA MER?  
Se informationen här >>

INTRESSEANMÄLAN 
Vill du anmäla ert företag? Vänligen fyll i formuläret >>

KONTAKT
Malin Hollmark
Sakkunnig Innovation och tillväxt på Swedish Medtech
Mobil: 076 538 46 11 | malin.hollmark@swedishmedtech.se

MedTechBridge_Logo_M4H_logo_rgb